1. آغاز به کار اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران؛ معاون فرهنگی دانشگاه: دانشگاه، فرهنگ را به رسمیت شناخت
اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران با حضور دکتر مجید سرسنگی معاون فرهنگی، دکتر محمدعلی زارع چاهوکی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی و جمعی از مسئولان پردیس ها و دانشکده ها و دانشجویان دانشگاه تهران، شنبه 4 آذر در باشگاه دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.
2. جزییات برنامه‌های اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران اعلام شد.
معاونت فرهنگی دانشگاه تهران در راستای اهداف برنامه سوم دانشگاه تهران و به‌منظور «ارتقای اخلاق حرفه‌ای و ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی» اولین دوره جشنواره‌ فرهنگ دانشگاه تهران را ۴ تا ۸ آذر ۱۳۹۶ برگزار می‌کند.
3. اعلام جوایز اولین رتبه‌های برتر جشنواره فرهنگ
بعد از داوری آثار ارسال شده به جشنواره، در آیین اختتامیه که در 8 آذرماه جاری ساعت 14-17 در محل باشگاه دانشجویان برگزار خواهد شد، از برگزیدگان جشنواره مطابق جدول زیر با اهدای لوح تقدیر و کارت هدیه تقدیر خواهد شد. همچنین به رتبه‌های اول و برگزیده افزون بر لوح تقدیر و کارت هدیه، تندیس جشنواره نیز اهداء می‌شود.
4. فراخوان جذب اسپانسر و حامی برای اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران
5. ثبت نام در بخش نمایشگاهی اولین جشنواره فرهنگ
6. آخرین مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره فرهنگ
آخرین مهلت ارسال آثار به اولین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران 30 آبان ماه می باشد.